Vårruset Malmö
26 april – 2 maj


Bli ditt bästa jag med Vårrusets hälsoäventyr 2021
Vårruset är ett lopp för alla tjejer – gammal som ung, nyss uppstigen ur soffan, som riktigt vältränad.
Så gör dig redo! Vårruset 2021 blir något alldeles extra.

Anmälan Vårruset Malmö

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.
Se vår prisstege för de olika nivåerna som gäller 2021.

Gruppanmälan till Företag – hur anmäler jag?

Vårruset är den perfekta aktiviteten för ditt företag, kunder, samarbetspartners och leverantörer. Att springa Vårruset är ett bra sätt att umgås med jobbarkompisarna och uppmana varandra till mer rörelse. Varje lag om 6 personer bjuder Vårruset på 1 picknick korg.

Utmana varandra och möt våren tillsammans. Det går smidigt att få en företagsfaktura, det väljer du i anmälan i samband med betalningen där man ändrar till organisation/företag i ”Dina uppgifter” med Klarna. Anmälan gör du här.

Vill du anmäla 50 personer eller fler?
Kontakta Natalie Brixland, Marknadskoordinator på MAI/Malmöloppen på natalie@mai.se så hjälper hon er vidare med er anmälan.

2021/05/02 23:59:59

Du genomför loppet när du vill under din orts evenemangsvecka (Malmö v.17). Du går, joggar eller springer 2,5 eller 5 km – efteråt firar du som är anmäld som lag med en härlig picknick. Under evenemangsveckan hittar du uppvärmning, spellistor och kartor med tips på utmärkta rundor i Malmö. Givetvis kan du också genomföra Vårrusets kombinationsturné helt på egen hand – där du är.

Tillsammans tar vi oss an ett hälsoäventyr där vi stärker hela dig. Vårrusets kombinationsturné genomförs veckorna 17-22 och under den här perioden blir du guidad, coachad och motiverad av Vårrusets experter i Vårrusets app. Du har möjlighet att utföra träningspass och anta utmaningar som ger dig poäng – när turnén är avslutad får du din Vårrusetmedalj och den unika Vårruset-presentboxen som sprider extra stjärnglans över din fantastiska prestation. Som deltagare har du möjlighet att påverka innehållet i din box – ju fler poäng du har samlat under turnén genom att anta olika utmaningar, ju högre blir värdet i boxen.

Det här ingår i Vårruset 2021

NYHET! Vårrusets app: Under hela Vårruset-turnén (6 veckor) kommer du vara inloggad i Vårrusets app. Här hittar du träningspass, recepttips, föreläsningar och ditt Vårruset-lopp. Genom att anta olika utmaningar och genomföra träningspass kommer du samla poäng. Din personliga poängpott kommer sedan avgöra värdet på din Vårruset-presentbox (läs mer nedan). I år är Vårruset ett sex veckor långt hälsoäventyr som du kan se som ett bootcamp – allt för att du ska bli ditt bästa jag denna vår.

Alla anmälda deltagare får inloggningsuppgifter till appen innan turnéstart.

NYHET! Vårrusets unika presentbox: Efter att du har genomfört Vårruset förtjänar du att firas ordentligt! I år kommer du utöver din medalj få en härlig presentbox efter att turnén är avslutad. Värdet i boxen överstiger anmälningsavgiften och vi hoppas att du ska upptäcka nya favoriter och spännande varor. Genom att anta utmaningar och köra träningspass i appen ökar du värdet på din box, så håll i under hela turnén – belöningen väntar på dig!

>> Läs mer om vad som ingår i Vårruset 2021 →

Anmäl en grupp med 6 medlemmar Vårruset bjuder på picknick

Samla ihop sex Vårruset-deltagare bland dina kollegor, grannar, släktingar eller kompisar. Anmäl er som en grupp och upplev en inspirerande kväll. Och SJÄLVKLART kan gruppen bestå av löpare som springer olika distanser ALLA i gruppen är lika viktiga oavsett distans.

Värdecheck – en flexibel startplats

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck.

Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

MER OM VÄRDECHECKEN →

Vårrusets kombinationsturné blir en unik Vårrusetupplevelse som består av tre delar:

1. Ett hälsoäventyr där vi stärker hela dig

I Vårrusets app kommer våra experter coacha, guida och motivera dig under flera veckor. Du kommer få ta del av träningspass, sociala utmaningar, näringsrika recept, föreläsningar och massor av inspiration. I appen kan du samla poäng genom att utföra träningspass och anta utmaningar. Allteftersom du får fler poäng så låser du upp fina erbjudanden och samtidigt ökar värdet på din presentbox som fylls på med innehåll.

2. En fantastisk evenemangsvecka

Samla vänner, kollegor och familj och spring Vårruset tillsammans på ett smittsäkert sätt! I Vårrusets app finns lokala kartor (som kommer vara snitslade) och picknickplatser, uppvärmning och tidtagning. Tillsammans skapar vi en härlig evenemangsvecka som andas Vårruset. Vi ger dig alla verktygen du behöver för att uppleva den unika Vårruset-känslan. För er som springer i ett lag om sex personer ingår picknick.

3. Vårrusets presentbox

Som deltagare i Vårrusets kombinationsturné får du en exklusiv Vårruset presentbox som sprider stjärnglans över din fantastiska prestation. Innehållet i boxen är unikt för i Vårruset 2021 och innefattar härliga produkter till ett värde som överstiger anmälningsavgiften. Upptäck fina gåvor och få nya favoriter från omtyckta och hyllade varumärken.

Veckor och orter –
Du genomför loppet när du vill under din orts vecka!

Malmö: Vecka 17 (26 april – 2 maj)

Tips på bana!

Alternativ på bana för 5 KM och 2,5 KM!
Start: Baltiska vägen (vid Galateas hage, Pildammsparken).
Mål: Grönområdet vid korsningen Baltiska vägen/Carl Gustafs väg.

>> Ladda ner bansträckning 2.5 KM

>> Ladda ner bansträckning 5 KM

Vårt första tips på banor slingrar sig genom den vackra Pildammsparken. Större delen av banorna går på de härliga parkstigarna vid vattnet, och du springer också en del av sträckan på asfaltsvägar i anslutning till parken. Förutom den otroligt vackra miljön är banan flack och väldigt lättsprungen.

Köp Vårrusets t-shirt.
50 kr går till Barncancerfonden

Passa på och köp vår sköna t-shirt i funktionsmaterial när du anmäler dig. Tröjan är mintgrön med Vårrusets logo tryckt i svart. Barncancerfondens logga är tryckt på ärmen.Storlekarna XS – XXXL. Pris: 250 kr exklusive porto – 50 kronor går direkt till Barncancerfonden.

>> Till Löparshopen!

Lyssna på Vårrusets signaturlåt ”Vårens rus”

Gruppen Semisoul – Lotta Gustavsson, Malin Nordholm och Ellinor Videfors – sjunger Vårrusets officiella signaturlåt ”Vårens rus”. Kenneth Fridén har skrivit text och musik och Martin Klaman har producerat.

Information om Vårruset

Vill du ha mer omfattande information om Vårruset-loppen så kan du läsa på: www.varruset.se →


Kontakta oss

För mer information om Vårruset i Malmö, kontakta MAI:s kansli.

Telefon
040 – 86 900

MAI:s kansli har öppettider i växeln:
Måndag – fredag kl 10.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00

Postadress
MAI Vårruset
Box 5077
200 71 MALMÖ

Besöksadress
Eric Perssons väg 53, 217 62 MALMÖ
Friidrottshallen Atleticum vid Malmö Stadion

Presentkort

Vårruset i Malmö arrangeras tisdag den 27 april 2021.

Ge bort en startplats till en vän/väninna, arbetskamrat eller löparkompis som en utmaning.

Gör så här:
1. Anmäl den person som du vill ge en plats i Vårruset 2021 Malmö.

2. Klicka på länken nedan så kan du skriva ut ett presentkort på en plats i Vårruset 2021 Malmö.

OBS! Presentkortet har inget värde om Du inte samtidigt gjort en anmälan och betalning till Vårruset 2021 Malmö.

>> Ladda ner presentkortet
>> Anmälan, klicka här!

Krävs att du har Adobe Reader för att öppna, läsa och skriva ut PDF-filer.

>> Klicka här för att ladda ner senaste versionen av Adobe Reader gratis.